country_name,m49,year,production_1000_ha,protection_of_soil_and_water_1000_ha,conservation_of_biodiversity_1000_ha,multiple_use_1000_ha,social_services_1000_ha,other_1000_ha,link_to_fra_tool Jersey (Desk study),832,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/JEY/fra2020/home/ Jersey (Desk study),832,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/JEY/fra2020/home/ Jersey (Desk study),832,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/JEY/fra2020/home/ Jersey (Desk study),832,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/JEY/fra2020/home/ Azerbaijan,31,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/AZE/fra2020/home/ Azerbaijan,31,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/AZE/fra2020/home/ Azerbaijan,31,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/AZE/fra2020/home/ Azerbaijan,31,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/AZE/fra2020/home/ British Virgin Islands (Desk study),92,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/VGB/fra2020/home/ British Virgin Islands (Desk study),92,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/VGB/fra2020/home/ British Virgin Islands (Desk study),92,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/VGB/fra2020/home/ British Virgin Islands (Desk study),92,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/VGB/fra2020/home/ Honduras,340,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/HND/fra2020/home/ Honduras,340,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/HND/fra2020/home/ Honduras,340,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/HND/fra2020/home/ Honduras,340,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/HND/fra2020/home/ Antigua and Barbuda (Desk study),28,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/ATG/fra2020/home/ Antigua and Barbuda (Desk study),28,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/ATG/fra2020/home/ Antigua and Barbuda (Desk study),28,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/ATG/fra2020/home/ Antigua and Barbuda (Desk study),28,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/ATG/fra2020/home/ Fiji,242,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/FJI/fra2020/home/ Fiji,242,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/FJI/fra2020/home/ Fiji,242,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/FJI/fra2020/home/ Fiji,242,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/FJI/fra2020/home/ Oman,512,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/OMN/fra2020/home/ Oman,512,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/OMN/fra2020/home/ Oman,512,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/OMN/fra2020/home/ Oman,512,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/OMN/fra2020/home/ Eritrea,232,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/ERI/fra2020/home/ Eritrea,232,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/ERI/fra2020/home/ Eritrea,232,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/ERI/fra2020/home/ Eritrea,232,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/ERI/fra2020/home/ Guernsey (Desk study),831,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/GGY/fra2020/home/ Guernsey (Desk study),831,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/GGY/fra2020/home/ Guernsey (Desk study),831,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/GGY/fra2020/home/ Guernsey (Desk study),831,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/GGY/fra2020/home/ Rwanda (Desk study),646,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/RWA/fra2020/home/ Rwanda (Desk study),646,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/RWA/fra2020/home/ Rwanda (Desk study),646,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/RWA/fra2020/home/ Rwanda (Desk study),646,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/RWA/fra2020/home/ San Marino (Desk study),674,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/SMR/fra2020/home/ San Marino (Desk study),674,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/SMR/fra2020/home/ San Marino (Desk study),674,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/SMR/fra2020/home/ San Marino (Desk study),674,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/SMR/fra2020/home/ Zambia,894,1990,,8077.0,23754.23,15580.77,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/ZMB/fra2020/home/ Zambia,894,2000,,8077.0,23754.23,15222.77,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/ZMB/fra2020/home/ Zambia,894,2010,,7055.0,24530.16,15110.84,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/ZMB/fra2020/home/ Zambia,894,2020,,6861.0,24392.3,12632.7,,,https://fra-data.fao.org/ZMB/fra2020/home/ Seychelles,690,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/SYC/fra2020/home/ Seychelles,690,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/SYC/fra2020/home/ Seychelles,690,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/SYC/fra2020/home/ Seychelles,690,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/SYC/fra2020/home/ Somalia,706,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/SOM/fra2020/home/ Somalia,706,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/SOM/fra2020/home/ Somalia,706,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/SOM/fra2020/home/ Somalia,706,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/SOM/fra2020/home/ Bosnia and Herzegovina (Desk study),70,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/BIH/fra2020/home/ Bosnia and Herzegovina (Desk study),70,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/BIH/fra2020/home/ Bosnia and Herzegovina (Desk study),70,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/BIH/fra2020/home/ Bosnia and Herzegovina (Desk study),70,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/BIH/fra2020/home/ El Salvador,222,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/SLV/fra2020/home/ El Salvador,222,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/SLV/fra2020/home/ El Salvador,222,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/SLV/fra2020/home/ El Salvador,222,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/SLV/fra2020/home/ Pakistan,586,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/PAK/fra2020/home/ Pakistan,586,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/PAK/fra2020/home/ Pakistan,586,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/PAK/fra2020/home/ Pakistan,586,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/PAK/fra2020/home/ Saint Helena (Desk study),654,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/SHN/fra2020/home/ Saint Helena (Desk study),654,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/SHN/fra2020/home/ Saint Helena (Desk study),654,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/SHN/fra2020/home/ Saint Helena (Desk study),654,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/SHN/fra2020/home/ Turks and Caicos Islands (Desk study),796,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/TCA/fra2020/home/ Turks and Caicos Islands (Desk study),796,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/TCA/fra2020/home/ Turks and Caicos Islands (Desk study),796,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/TCA/fra2020/home/ Turks and Caicos Islands (Desk study),796,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/TCA/fra2020/home/ Bermuda (Desk study),60,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/BMU/fra2020/home/ Bermuda (Desk study),60,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/BMU/fra2020/home/ Bermuda (Desk study),60,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/BMU/fra2020/home/ Bermuda (Desk study),60,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/BMU/fra2020/home/ Egypt,818,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/EGY/fra2020/home/ Egypt,818,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/EGY/fra2020/home/ Egypt,818,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/EGY/fra2020/home/ Egypt,818,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/EGY/fra2020/home/ Iraq,368,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/IRQ/fra2020/home/ Iraq,368,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/IRQ/fra2020/home/ Iraq,368,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/IRQ/fra2020/home/ Iraq,368,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/IRQ/fra2020/home/ Puerto Rico,630,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/PRI/fra2020/home/ Puerto Rico,630,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/PRI/fra2020/home/ Puerto Rico,630,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/PRI/fra2020/home/ Puerto Rico,630,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/PRI/fra2020/home/ Uganda,800,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/UGA/fra2020/home/ Uganda,800,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/UGA/fra2020/home/ Uganda,800,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/UGA/fra2020/home/ Uganda,800,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/UGA/fra2020/home/ Belize,84,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/BLZ/fra2020/home/ Belize,84,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/BLZ/fra2020/home/ Belize,84,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/BLZ/fra2020/home/ Belize,84,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/BLZ/fra2020/home/ Costa Rica,188,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/CRI/fra2020/home/ Costa Rica,188,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/CRI/fra2020/home/ Costa Rica,188,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/CRI/fra2020/home/ Costa Rica,188,2020,908.5,0.0,1301.72,824.65,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/CRI/fra2020/home/ Malta,470,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/MLT/fra2020/home/ Malta,470,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/MLT/fra2020/home/ Malta,470,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/MLT/fra2020/home/ Malta,470,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/MLT/fra2020/home/ Peru,604,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/PER/fra2020/home/ Peru,604,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/PER/fra2020/home/ Peru,604,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/PER/fra2020/home/ Peru,604,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/PER/fra2020/home/ Barbados,52,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/BRB/fra2020/home/ Barbados,52,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/BRB/fra2020/home/ Barbados,52,2010,,,0.3,,,,https://fra-data.fao.org/BRB/fra2020/home/ Barbados,52,2020,,,0.3,,,,https://fra-data.fao.org/BRB/fra2020/home/ Paraguay,600,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/PRY/fra2020/home/ Paraguay,600,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/PRY/fra2020/home/ Paraguay,600,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/PRY/fra2020/home/ Paraguay,600,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/PRY/fra2020/home/ Timor-Leste,626,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/TLS/fra2020/home/ Timor-Leste,626,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/TLS/fra2020/home/ Timor-Leste,626,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/TLS/fra2020/home/ Timor-Leste,626,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/TLS/fra2020/home/ Anguilla (Desk study),660,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/AIA/fra2020/home/ Anguilla (Desk study),660,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/AIA/fra2020/home/ Anguilla (Desk study),660,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/AIA/fra2020/home/ Anguilla (Desk study),660,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/AIA/fra2020/home/ Bahamas,44,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/BHS/fra2020/home/ Bahamas,44,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/BHS/fra2020/home/ Bahamas,44,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/BHS/fra2020/home/ Bahamas,44,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/BHS/fra2020/home/ Lesotho,426,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/LSO/fra2020/home/ Lesotho,426,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/LSO/fra2020/home/ Lesotho,426,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/LSO/fra2020/home/ Lesotho,426,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/LSO/fra2020/home/ Turkmenistan (Desk study),795,1990,,,104.0,,,,https://fra-data.fao.org/TKM/fra2020/home/ Turkmenistan (Desk study),795,2000,,,104.0,,,,https://fra-data.fao.org/TKM/fra2020/home/ Turkmenistan (Desk study),795,2010,,,104.0,,,,https://fra-data.fao.org/TKM/fra2020/home/ Turkmenistan (Desk study),795,2020,,,104.0,,,,https://fra-data.fao.org/TKM/fra2020/home/ Tuvalu,798,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/TUV/fra2020/home/ Tuvalu,798,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/TUV/fra2020/home/ Tuvalu,798,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/TUV/fra2020/home/ Tuvalu,798,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/TUV/fra2020/home/ Palestine (Desk study),275,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/PSE/fra2020/home/ Palestine (Desk study),275,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/PSE/fra2020/home/ Palestine (Desk study),275,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/PSE/fra2020/home/ Palestine (Desk study),275,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/PSE/fra2020/home/ Democratic People's Republic of Korea (Desk study),408,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/PRK/fra2020/home/ Democratic People's Republic of Korea (Desk study),408,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/PRK/fra2020/home/ Democratic People's Republic of Korea (Desk study),408,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/PRK/fra2020/home/ Democratic People's Republic of Korea (Desk study),408,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/PRK/fra2020/home/ Aruba (Desk study),533,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/ABW/fra2020/home/ Aruba (Desk study),533,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/ABW/fra2020/home/ Aruba (Desk study),533,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/ABW/fra2020/home/ Aruba (Desk study),533,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/ABW/fra2020/home/ Burundi,108,1990,,11.51,16.38,,,,https://fra-data.fao.org/BDI/fra2020/home/ Burundi,108,2000,,8.1,16.38,,,,https://fra-data.fao.org/BDI/fra2020/home/ Burundi,108,2010,,16.67,16.38,,,,https://fra-data.fao.org/BDI/fra2020/home/ Burundi,108,2020,,16.67,16.38,,,,https://fra-data.fao.org/BDI/fra2020/home/ Niue,570,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/NIU/fra2020/home/ Niue,570,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/NIU/fra2020/home/ Niue,570,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/NIU/fra2020/home/ Niue,570,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/NIU/fra2020/home/ Vanuatu,548,1990,,0.02,3.0,,,,https://fra-data.fao.org/VUT/fra2020/home/ Vanuatu,548,2000,,0.02,3.0,,,,https://fra-data.fao.org/VUT/fra2020/home/ Vanuatu,548,2010,,0.02,3.0,,,,https://fra-data.fao.org/VUT/fra2020/home/ Vanuatu,548,2020,,0.02,3.0,,,,https://fra-data.fao.org/VUT/fra2020/home/ Solomon Islands,90,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/SLB/fra2020/home/ Solomon Islands,90,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/SLB/fra2020/home/ Solomon Islands,90,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/SLB/fra2020/home/ Solomon Islands,90,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/SLB/fra2020/home/ Chad,148,1990,,5552.0,1142.0,,,,https://fra-data.fao.org/TCD/fra2020/home/ Chad,148,2000,,5170.0,1142.0,,,,https://fra-data.fao.org/TCD/fra2020/home/ Chad,148,2010,,4349.0,1142.0,,,,https://fra-data.fao.org/TCD/fra2020/home/ Chad,148,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/TCD/fra2020/home/ Lebanon,422,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/LBN/fra2020/home/ Lebanon,422,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/LBN/fra2020/home/ Lebanon,422,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/LBN/fra2020/home/ Lebanon,422,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/LBN/fra2020/home/ Liberia,430,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/LBR/fra2020/home/ Liberia,430,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/LBR/fra2020/home/ Liberia,430,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/LBR/fra2020/home/ Liberia,430,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/LBR/fra2020/home/ United States Virgin Islands,850,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/VIR/fra2020/home/ United States Virgin Islands,850,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/VIR/fra2020/home/ United States Virgin Islands,850,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/VIR/fra2020/home/ United States Virgin Islands,850,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/VIR/fra2020/home/ Zimbabwe,716,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/ZWE/fra2020/home/ Zimbabwe,716,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/ZWE/fra2020/home/ Zimbabwe,716,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/ZWE/fra2020/home/ Zimbabwe,716,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/ZWE/fra2020/home/ Ethiopia,231,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/ETH/fra2020/home/ Ethiopia,231,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/ETH/fra2020/home/ Ethiopia,231,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/ETH/fra2020/home/ Ethiopia,231,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/ETH/fra2020/home/ Luxembourg,442,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/LUX/fra2020/home/ Luxembourg,442,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/LUX/fra2020/home/ Luxembourg,442,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/LUX/fra2020/home/ Luxembourg,442,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/LUX/fra2020/home/ United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland,826,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/GBR/fra2020/home/ United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland,826,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/GBR/fra2020/home/ United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland,826,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/GBR/fra2020/home/ United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland,826,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/GBR/fra2020/home/ Northern Mariana Islands,580,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/MNP/fra2020/home/ Northern Mariana Islands,580,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/MNP/fra2020/home/ Northern Mariana Islands,580,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/MNP/fra2020/home/ Northern Mariana Islands,580,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/MNP/fra2020/home/ Western Sahara (Desk study),732,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/ESH/fra2020/home/ Western Sahara (Desk study),732,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/ESH/fra2020/home/ Western Sahara (Desk study),732,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/ESH/fra2020/home/ Western Sahara (Desk study),732,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/ESH/fra2020/home/ Pitcairn (Desk study),612,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/PCN/fra2020/home/ Pitcairn (Desk study),612,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/PCN/fra2020/home/ Pitcairn (Desk study),612,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/PCN/fra2020/home/ Pitcairn (Desk study),612,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/PCN/fra2020/home/ Sint Maarten (Dutch part) (Desk study),534,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/SXM/fra2020/home/ Sint Maarten (Dutch part) (Desk study),534,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/SXM/fra2020/home/ Sint Maarten (Dutch part) (Desk study),534,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/SXM/fra2020/home/ Sint Maarten (Dutch part) (Desk study),534,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/SXM/fra2020/home/ Portugal,620,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/PRT/fra2020/home/ Portugal,620,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/PRT/fra2020/home/ Portugal,620,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/PRT/fra2020/home/ Portugal,620,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/PRT/fra2020/home/ Dominican Republic,214,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/DOM/fra2020/home/ Dominican Republic,214,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/DOM/fra2020/home/ Dominican Republic,214,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/DOM/fra2020/home/ Dominican Republic,214,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/DOM/fra2020/home/ Greece,300,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/GRC/fra2020/home/ Greece,300,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/GRC/fra2020/home/ Greece,300,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/GRC/fra2020/home/ Greece,300,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/GRC/fra2020/home/ Andorra,20,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/AND/fra2020/home/ Andorra,20,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/AND/fra2020/home/ Andorra,20,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/AND/fra2020/home/ Andorra,20,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/AND/fra2020/home/ Jordan,400,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/JOR/fra2020/home/ Jordan,400,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/JOR/fra2020/home/ Jordan,400,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/JOR/fra2020/home/ Jordan,400,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/JOR/fra2020/home/ Bangladesh,50,1990,,,618.25,,,,https://fra-data.fao.org/BGD/fra2020/home/ Bangladesh,50,2000,,,618.25,,,,https://fra-data.fao.org/BGD/fra2020/home/ Bangladesh,50,2010,,,618.25,,,,https://fra-data.fao.org/BGD/fra2020/home/ Bangladesh,50,2020,,,618.25,,,,https://fra-data.fao.org/BGD/fra2020/home/ Guatemala,320,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/GTM/fra2020/home/ Guatemala,320,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/GTM/fra2020/home/ Guatemala,320,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/GTM/fra2020/home/ Guatemala,320,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/GTM/fra2020/home/ "Bonaire, Sint Eustatius and Saba (Desk study)",535,1990,,,0.32,,,,https://fra-data.fao.org/BES/fra2020/home/ "Bonaire, Sint Eustatius and Saba (Desk study)",535,2000,,,0.32,,,,https://fra-data.fao.org/BES/fra2020/home/ "Bonaire, Sint Eustatius and Saba (Desk study)",535,2010,,,0.32,,,,https://fra-data.fao.org/BES/fra2020/home/ "Bonaire, Sint Eustatius and Saba (Desk study)",535,2020,,,0.32,,,,https://fra-data.fao.org/BES/fra2020/home/ Finland,246,1990,,,1235.2,,400.09,,https://fra-data.fao.org/FIN/fra2020/home/ Finland,246,2000,,,2223.11,,605.99,916.01,https://fra-data.fao.org/FIN/fra2020/home/ Finland,246,2010,,,3001.51,,599.51,287.13,https://fra-data.fao.org/FIN/fra2020/home/ Finland,246,2020,,,2830.66,,529.76,339.83,https://fra-data.fao.org/FIN/fra2020/home/ Tajikistan,762,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/TJK/fra2020/home/ Tajikistan,762,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/TJK/fra2020/home/ Tajikistan,762,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/TJK/fra2020/home/ Tajikistan,762,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/TJK/fra2020/home/ Cabo Verde,132,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/CPV/fra2020/home/ Cabo Verde,132,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/CPV/fra2020/home/ Cabo Verde,132,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/CPV/fra2020/home/ Cabo Verde,132,2020,,44.68,0.0,0.0,0.0,0.25,https://fra-data.fao.org/CPV/fra2020/home/ Afghanistan,4,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/AFG/fra2020/home/ Afghanistan,4,2000,,,5.0,,,,https://fra-data.fao.org/AFG/fra2020/home/ Afghanistan,4,2010,,,60.0,,,,https://fra-data.fao.org/AFG/fra2020/home/ Afghanistan,4,2020,,,95.0,,,,https://fra-data.fao.org/AFG/fra2020/home/ Maldives,462,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/MDV/fra2020/home/ Maldives,462,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/MDV/fra2020/home/ Maldives,462,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/MDV/fra2020/home/ Maldives,462,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/MDV/fra2020/home/ North Macedonia (Desk study),807,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/MKD/fra2020/home/ North Macedonia (Desk study),807,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/MKD/fra2020/home/ North Macedonia (Desk study),807,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/MKD/fra2020/home/ North Macedonia (Desk study),807,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/MKD/fra2020/home/ Togo,768,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/TGO/fra2020/home/ Togo,768,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/TGO/fra2020/home/ Togo,768,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/TGO/fra2020/home/ Togo,768,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/TGO/fra2020/home/ Equatorial Guinea,226,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/GNQ/fra2020/home/ Equatorial Guinea,226,2000,,,274.0,866.0,,,https://fra-data.fao.org/GNQ/fra2020/home/ Equatorial Guinea,226,2010,,,274.0,866.0,,,https://fra-data.fao.org/GNQ/fra2020/home/ Equatorial Guinea,226,2020,,,274.0,866.0,,,https://fra-data.fao.org/GNQ/fra2020/home/ Gambia,270,1990,,,76.06,,,,https://fra-data.fao.org/GMB/fra2020/home/ Gambia,270,2000,,,76.06,,,,https://fra-data.fao.org/GMB/fra2020/home/ Gambia,270,2010,,,76.06,,,,https://fra-data.fao.org/GMB/fra2020/home/ Gambia,270,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/GMB/fra2020/home/ Libya (Desk study),434,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/LBY/fra2020/home/ Libya (Desk study),434,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/LBY/fra2020/home/ Libya (Desk study),434,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/LBY/fra2020/home/ Libya (Desk study),434,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/LBY/fra2020/home/ Panama,591,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/PAN/fra2020/home/ Panama,591,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/PAN/fra2020/home/ Panama,591,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/PAN/fra2020/home/ Panama,591,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/PAN/fra2020/home/ South Sudan,728,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/SSD/fra2020/home/ South Sudan,728,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/SSD/fra2020/home/ South Sudan,728,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/SSD/fra2020/home/ South Sudan,728,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/SSD/fra2020/home/ Yemen,887,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/YEM/fra2020/home/ Yemen,887,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/YEM/fra2020/home/ Yemen,887,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/YEM/fra2020/home/ Yemen,887,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/YEM/fra2020/home/ Curaçao (Desk study),531,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/CUW/fra2020/home/ Curaçao (Desk study),531,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/CUW/fra2020/home/ Curaçao (Desk study),531,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/CUW/fra2020/home/ Curaçao (Desk study),531,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/CUW/fra2020/home/ Samoa,882,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/WSM/fra2020/home/ Samoa,882,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/WSM/fra2020/home/ Samoa,882,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/WSM/fra2020/home/ Samoa,882,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/WSM/fra2020/home/ Germany,276,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/DEU/fra2020/home/ Germany,276,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/DEU/fra2020/home/ Germany,276,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/DEU/fra2020/home/ Germany,276,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/DEU/fra2020/home/ Guam,316,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/GUM/fra2020/home/ Guam,316,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/GUM/fra2020/home/ Guam,316,2010,,,,,,,https://fra-data.fao.org/GUM/fra2020/home/ Guam,316,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/GUM/fra2020/home/ Congo,178,1990,,,,3910.0,,,https://fra-data.fao.org/COG/fra2020/home/ Congo,178,2000,,,,3910.0,,,https://fra-data.fao.org/COG/fra2020/home/ Congo,178,2010,5417.0,,,3910.0,,,https://fra-data.fao.org/COG/fra2020/home/ Congo,178,2020,7890.3,,,3910.0,,,https://fra-data.fao.org/COG/fra2020/home/ Montenegro,499,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/MNE/fra2020/home/ Montenegro,499,2000,,,,,,,https://fra-data.fao.org/MNE/fra2020/home/ Montenegro,499,2010,675.4,106.0,,,,,https://fra-data.fao.org/MNE/fra2020/home/ Montenegro,499,2020,675.4,106.0,,,,,https://fra-data.fao.org/MNE/fra2020/home/ Mexico,484,1990,,,5794.0,,,,https://fra-data.fao.org/MEX/fra2020/home/ Mexico,484,2000,,,8161.24,,,,https://fra-data.fao.org/MEX/fra2020/home/ Mexico,484,2010,5.35,,11918.73,1.41,,,https://fra-data.fao.org/MEX/fra2020/home/ Mexico,484,2020,340.99,119.56,10719.72,95.93,13.16,,https://fra-data.fao.org/MEX/fra2020/home/ Colombia,170,1990,,,9092.8,,,,https://fra-data.fao.org/COL/fra2020/home/ Colombia,170,2000,,,9123.18,,,,https://fra-data.fao.org/COL/fra2020/home/ Colombia,170,2010,2028.02,1143.29,12019.87,,,2363.82,https://fra-data.fao.org/COL/fra2020/home/ Colombia,170,2020,6314.98,3874.73,12445.31,,,4144.66,https://fra-data.fao.org/COL/fra2020/home/ Israel,376,1990,0.0,,27.0,82.0,,,https://fra-data.fao.org/ISR/fra2020/home/ Israel,376,2000,0.0,,27.0,101.0,,,https://fra-data.fao.org/ISR/fra2020/home/ Israel,376,2010,0.0,,27.0,99.0,,,https://fra-data.fao.org/ISR/fra2020/home/ Israel,376,2020,0.0,12.0,34.0,90.5,3.5,,https://fra-data.fao.org/ISR/fra2020/home/ Faroe Islands,234,1990,0.0,0.0,0.0,0.08,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/FRO/fra2020/home/ Faroe Islands,234,2000,0.0,0.0,0.0,0.08,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/FRO/fra2020/home/ Faroe Islands,234,2010,0.0,0.0,0.0,0.08,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/FRO/fra2020/home/ Faroe Islands,234,2020,0.0,0.0,0.0,0.08,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/FRO/fra2020/home/ Japan,392,1990,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,24950.0,https://fra-data.fao.org/JPN/fra2020/home/ Japan,392,2000,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,24876.0,https://fra-data.fao.org/JPN/fra2020/home/ Japan,392,2010,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,24966.0,https://fra-data.fao.org/JPN/fra2020/home/ Japan,392,2020,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,24935.0,https://fra-data.fao.org/JPN/fra2020/home/ Martinique,474,1990,0.0,0.0,0.0,47.84,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/MTQ/fra2020/home/ Martinique,474,2000,0.0,0.0,0.0,48.74,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/MTQ/fra2020/home/ Martinique,474,2010,0.0,0.0,0.0,50.29,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/MTQ/fra2020/home/ Martinique,474,2020,0.0,0.0,0.0,52.29,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/MTQ/fra2020/home/ Monaco (Desk study),492,1990,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/MCO/fra2020/home/ Monaco (Desk study),492,2000,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/MCO/fra2020/home/ Monaco (Desk study),492,2010,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/MCO/fra2020/home/ Monaco (Desk study),492,2020,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/MCO/fra2020/home/ French Guyana,254,1990,0.0,0.0,0.0,8125.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/GUF/fra2020/home/ French Guyana,254,2000,0.0,0.0,0.0,8079.44,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/GUF/fra2020/home/ French Guyana,254,2010,0.0,0.0,0.0,8036.5,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/GUF/fra2020/home/ French Guyana,254,2020,0.0,0.0,0.0,8002.85,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/GUF/fra2020/home/ Kuwait (Desk study),414,1990,0.0,3.45,0.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/KWT/fra2020/home/ Kuwait (Desk study),414,2000,0.0,4.85,0.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/KWT/fra2020/home/ Kuwait (Desk study),414,2010,0.0,6.25,0.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/KWT/fra2020/home/ Kuwait (Desk study),414,2020,0.0,6.25,0.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/KWT/fra2020/home/ Saint Barthélemy (Desk study),652,1990,0.0,,0.0,,,,https://fra-data.fao.org/BLM/fra2020/home/ Saint Barthélemy (Desk study),652,2000,0.0,,0.0,,,,https://fra-data.fao.org/BLM/fra2020/home/ Saint Barthélemy (Desk study),652,2010,0.0,,0.0,,,,https://fra-data.fao.org/BLM/fra2020/home/ Saint Barthélemy (Desk study),652,2020,0.0,,0.0,,,,https://fra-data.fao.org/BLM/fra2020/home/ Sao Tome and Principe,678,1990,0.0,0.0,0.0,58.36,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/STP/fra2020/home/ Sao Tome and Principe,678,2000,0.0,0.0,0.0,58.36,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/STP/fra2020/home/ Sao Tome and Principe,678,2010,0.0,0.0,29.5,28.6,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/STP/fra2020/home/ Sao Tome and Principe,678,2020,0.0,0.0,29.5,22.4,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/STP/fra2020/home/ Falkland Islands (Malvinas) (Desk study),238,1990,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/FLK/fra2020/home/ Falkland Islands (Malvinas) (Desk study),238,2000,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/FLK/fra2020/home/ Falkland Islands (Malvinas) (Desk study),238,2010,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/FLK/fra2020/home/ Falkland Islands (Malvinas) (Desk study),238,2020,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/FLK/fra2020/home/ Belgium,56,1990,0.0,0.0,0.0,677.4,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/BEL/fra2020/home/ Belgium,56,2000,0.0,0.0,0.0,667.3,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/BEL/fra2020/home/ Belgium,56,2010,0.0,0.0,0.0,681.2,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/BEL/fra2020/home/ Belgium,56,2020,0.0,0.0,12.4,676.9,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/BEL/fra2020/home/ Saint Kitts and Nevis (Desk study),659,1990,0.0,0.0,0.0,11.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/KNA/fra2020/home/ Saint Kitts and Nevis (Desk study),659,2000,0.0,0.0,0.0,11.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/KNA/fra2020/home/ Saint Kitts and Nevis (Desk study),659,2010,0.0,0.0,0.0,11.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/KNA/fra2020/home/ Saint Kitts and Nevis (Desk study),659,2020,0.0,0.0,0.0,11.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/KNA/fra2020/home/ Kyrgyzstan,417,1990,0.0,1134.47,1.95,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/KGZ/fra2020/home/ Kyrgyzstan,417,2000,0.0,1129.6,51.3,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/KGZ/fra2020/home/ Kyrgyzstan,417,2010,0.0,1151.43,78.25,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/KGZ/fra2020/home/ Kyrgyzstan,417,2020,0.0,1211.58,103.8,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/KGZ/fra2020/home/ Poland,616,1990,0.0,721.0,181.0,6193.0,1787.0,0.0,https://fra-data.fao.org/POL/fra2020/home/ Poland,616,2000,0.0,1556.0,402.0,5832.0,1269.0,0.0,https://fra-data.fao.org/POL/fra2020/home/ Poland,616,2010,0.0,1866.0,533.0,5860.0,1070.0,0.0,https://fra-data.fao.org/POL/fra2020/home/ Poland,616,2020,0.0,1924.0,975.0,5563.0,1021.0,0.0,https://fra-data.fao.org/POL/fra2020/home/ Cook Islands,184,1990,0.0,0.51,0.0,14.4,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/COK/fra2020/home/ Cook Islands,184,2000,0.0,1.17,0.0,14.4,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/COK/fra2020/home/ Cook Islands,184,2010,0.0,1.19,0.0,14.4,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/COK/fra2020/home/ Cook Islands,184,2020,0.0,1.19,0.0,14.4,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/COK/fra2020/home/ Saint Pierre and Miquelon (Desk study),666,1990,0.0,0.0,0.0,1.9,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/SPM/fra2020/home/ Saint Pierre and Miquelon (Desk study),666,2000,0.0,0.0,0.0,1.67,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/SPM/fra2020/home/ Saint Pierre and Miquelon (Desk study),666,2010,0.0,0.0,0.0,1.44,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/SPM/fra2020/home/ Saint Pierre and Miquelon (Desk study),666,2020,0.0,0.0,0.0,1.22,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/SPM/fra2020/home/ Marshall Islands,584,1990,0.0,0.0,0.0,9.4,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/MHL/fra2020/home/ Marshall Islands,584,2000,0.0,0.0,0.0,9.4,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/MHL/fra2020/home/ Marshall Islands,584,2010,0.0,0.0,0.0,9.4,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/MHL/fra2020/home/ Marshall Islands,584,2020,0.0,0.0,0.0,9.4,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/MHL/fra2020/home/ Montserrat (Desk study),500,1990,0.0,0.0,0.0,3.5,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/MSR/fra2020/home/ Montserrat (Desk study),500,2000,0.0,0.0,0.0,2.5,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/MSR/fra2020/home/ Montserrat (Desk study),500,2010,0.0,0.0,0.0,2.5,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/MSR/fra2020/home/ Montserrat (Desk study),500,2020,0.0,0.0,0.0,2.5,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/MSR/fra2020/home/ Kiribati (Desk study),296,1990,0.0,1.18,0.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/KIR/fra2020/home/ Kiribati (Desk study),296,2000,0.0,1.18,0.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/KIR/fra2020/home/ Kiribati (Desk study),296,2010,0.0,1.18,0.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/KIR/fra2020/home/ Kiribati (Desk study),296,2020,0.0,1.18,0.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/KIR/fra2020/home/ Nauru (Desk study),520,1990,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/NRU/fra2020/home/ Nauru (Desk study),520,2000,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/NRU/fra2020/home/ Nauru (Desk study),520,2010,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/NRU/fra2020/home/ Nauru (Desk study),520,2020,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/NRU/fra2020/home/ Syrian Arab Republic,760,1990,0.0,0.0,0.0,372.08,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/SYR/fra2020/home/ Syrian Arab Republic,760,2000,0.0,0.0,0.0,432.08,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/SYR/fra2020/home/ Syrian Arab Republic,760,2010,0.0,0.0,0.0,492.08,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/SYR/fra2020/home/ Syrian Arab Republic,760,2020,0.0,0.0,0.0,522.08,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/SYR/fra2020/home/ Isle of Man (Desk study),833,1990,0.0,0.0,0.0,3.46,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/IMN/fra2020/home/ Isle of Man (Desk study),833,2000,0.0,0.0,0.0,3.46,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/IMN/fra2020/home/ Isle of Man (Desk study),833,2010,0.0,0.0,0.0,3.46,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/IMN/fra2020/home/ Isle of Man (Desk study),833,2020,0.0,0.0,0.0,3.46,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/IMN/fra2020/home/ Holy See (Desk study),336,1990,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/VAT/fra2020/home/ Holy See (Desk study),336,2000,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/VAT/fra2020/home/ Holy See (Desk study),336,2010,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/VAT/fra2020/home/ Holy See (Desk study),336,2020,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/VAT/fra2020/home/ Saudi Arabia (Desk study),682,1990,0.0,0.0,0.0,977.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/SAU/fra2020/home/ Saudi Arabia (Desk study),682,2000,0.0,0.0,0.0,977.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/SAU/fra2020/home/ Saudi Arabia (Desk study),682,2010,0.0,0.0,0.0,977.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/SAU/fra2020/home/ Saudi Arabia (Desk study),682,2020,0.0,0.0,0.0,977.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/SAU/fra2020/home/ Republic of Moldova,498,1990,14.0,170.95,0.0,96.35,44.1,0.0,https://fra-data.fao.org/MDA/fra2020/home/ Republic of Moldova,498,2000,0.0,181.87,0.0,101.94,60.6,0.0,https://fra-data.fao.org/MDA/fra2020/home/ Republic of Moldova,498,2010,0.0,224.92,0.0,83.51,66.1,0.0,https://fra-data.fao.org/MDA/fra2020/home/ Republic of Moldova,498,2020,0.0,224.53,0.0,86.12,75.85,0.0,https://fra-data.fao.org/MDA/fra2020/home/ Svalbard and Jan Mayen Islands,744,1990,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/SJM/fra2020/home/ Svalbard and Jan Mayen Islands,744,2000,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/SJM/fra2020/home/ Svalbard and Jan Mayen Islands,744,2010,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/SJM/fra2020/home/ Svalbard and Jan Mayen Islands,744,2020,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/SJM/fra2020/home/ France,250,1990,0.0,0.0,0.0,14436.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/FRA/fra2020/home/ France,250,2000,0.0,0.0,0.0,15288.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/FRA/fra2020/home/ France,250,2010,0.0,0.0,0.0,16419.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/FRA/fra2020/home/ France,250,2020,0.0,0.0,0.0,17253.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/FRA/fra2020/home/ Tunisia,788,1990,0.0,622.93,21.05,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/TUN/fra2020/home/ Tunisia,788,2000,0.0,645.03,22.82,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/TUN/fra2020/home/ Tunisia,788,2010,0.0,613.27,74.16,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/TUN/fra2020/home/ Tunisia,788,2020,0.0,627.4,75.33,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/TUN/fra2020/home/ United Arab Emirates (Desk study),784,1990,0.0,0.0,0.0,245.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/ARE/fra2020/home/ United Arab Emirates (Desk study),784,2000,0.0,0.0,0.0,309.43,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/ARE/fra2020/home/ United Arab Emirates (Desk study),784,2010,0.0,0.0,0.0,317.3,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/ARE/fra2020/home/ United Arab Emirates (Desk study),784,2020,0.0,0.0,0.0,317.3,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/ARE/fra2020/home/ Gibraltar (Desk study),292,1990,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/GIB/fra2020/home/ Gibraltar (Desk study),292,2000,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/GIB/fra2020/home/ Gibraltar (Desk study),292,2010,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/GIB/fra2020/home/ Gibraltar (Desk study),292,2020,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/GIB/fra2020/home/ Cayman Islands (Desk study),136,1990,0.0,,0.0,,,,https://fra-data.fao.org/CYM/fra2020/home/ Cayman Islands (Desk study),136,2000,0.0,,1.54,,,,https://fra-data.fao.org/CYM/fra2020/home/ Cayman Islands (Desk study),136,2010,0.0,,1.54,,,,https://fra-data.fao.org/CYM/fra2020/home/ Cayman Islands (Desk study),136,2020,0.0,,1.57,,,,https://fra-data.fao.org/CYM/fra2020/home/ Guadeloupe,312,1990,0.0,0.0,0.0,73.17,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/GLP/fra2020/home/ Guadeloupe,312,2000,0.0,0.0,0.0,72.27,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/GLP/fra2020/home/ Guadeloupe,312,2010,0.0,0.0,0.0,71.55,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/GLP/fra2020/home/ Guadeloupe,312,2020,0.0,0.0,0.0,71.92,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/GLP/fra2020/home/ Tokelau (Desk study),772,1990,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/TKL/fra2020/home/ Tokelau (Desk study),772,2000,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/TKL/fra2020/home/ Tokelau (Desk study),772,2010,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/TKL/fra2020/home/ Tokelau (Desk study),772,2020,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/TKL/fra2020/home/ Qatar (Desk study),634,1990,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/QAT/fra2020/home/ Qatar (Desk study),634,2000,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/QAT/fra2020/home/ Qatar (Desk study),634,2010,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/QAT/fra2020/home/ Qatar (Desk study),634,2020,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/QAT/fra2020/home/ Réunion,638,1990,0.0,0.0,0.0,87.95,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/REU/fra2020/home/ Réunion,638,2000,0.0,0.0,0.0,90.97,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/REU/fra2020/home/ Réunion,638,2010,0.0,0.0,0.0,93.99,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/REU/fra2020/home/ Réunion,638,2020,0.0,0.0,0.0,98.44,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/REU/fra2020/home/ Namibia,516,1990,0.0,0.0,689.23,996.88,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/NAM/fra2020/home/ Namibia,516,2000,0.0,0.0,689.23,1440.52,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/NAM/fra2020/home/ Namibia,516,2010,0.0,0.0,689.23,1440.52,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/NAM/fra2020/home/ Namibia,516,2020,0.0,0.0,689.23,1593.17,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/NAM/fra2020/home/ Singapore,702,1990,0.0,0.0,0.0,3.35,11.48,0.0,https://fra-data.fao.org/SGP/fra2020/home/ Singapore,702,2000,0.0,0.0,0.0,3.35,13.66,0.0,https://fra-data.fao.org/SGP/fra2020/home/ Singapore,702,2010,0.0,0.0,0.0,3.35,14.39,0.0,https://fra-data.fao.org/SGP/fra2020/home/ Singapore,702,2020,0.0,0.0,0.0,3.35,12.22,0.0,https://fra-data.fao.org/SGP/fra2020/home/ American Samoa,16,1990,0.0,0.0,0.06,2.51,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/ASM/fra2020/home/ American Samoa,16,2000,0.0,0.0,0.06,2.51,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/ASM/fra2020/home/ American Samoa,16,2010,0.0,0.0,0.06,2.53,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/ASM/fra2020/home/ American Samoa,16,2020,0.0,0.0,0.06,2.53,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/ASM/fra2020/home/ Botswana,72,1990,0.0,0.0,0.0,18803.7,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/BWA/fra2020/home/ Botswana,72,2000,0.0,0.0,0.0,17620.7,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/BWA/fra2020/home/ Botswana,72,2010,0.0,0.0,0.0,16437.7,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/BWA/fra2020/home/ Botswana,72,2020,0.0,0.0,0.0,15254.7,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/BWA/fra2020/home/ Mauritania,478,1990,0.0,18.3,48.0,348.7,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/MRT/fra2020/home/ Mauritania,478,2000,0.0,33.21,48.0,235.79,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/MRT/fra2020/home/ Mauritania,478,2010,0.0,35.35,48.0,158.65,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/MRT/fra2020/home/ Mauritania,478,2020,2.0,39.4,50.0,137.1,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/MRT/fra2020/home/ Saint-Martin (French Part) (Desk study),663,1990,0.0,0.0,1.0,0.0,0.0,0.24,https://fra-data.fao.org/MAF/fra2020/home/ Saint-Martin (French Part) (Desk study),663,2000,0.0,0.0,1.0,0.0,0.0,0.24,https://fra-data.fao.org/MAF/fra2020/home/ Saint-Martin (French Part) (Desk study),663,2010,0.0,0.0,1.0,0.0,0.0,0.24,https://fra-data.fao.org/MAF/fra2020/home/ Saint-Martin (French Part) (Desk study),663,2020,0.0,0.0,1.0,0.0,0.0,0.24,https://fra-data.fao.org/MAF/fra2020/home/ Bahrain (Desk study),48,1990,0.0,0.22,0.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/BHR/fra2020/home/ Bahrain (Desk study),48,2000,0.0,0.37,0.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/BHR/fra2020/home/ Bahrain (Desk study),48,2010,0.0,0.52,0.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/BHR/fra2020/home/ Bahrain (Desk study),48,2020,0.0,0.6,0.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/BHR/fra2020/home/ Palau,585,1990,0.0,0.0,0.0,38.15,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/PLW/fra2020/home/ Palau,585,2000,0.0,0.0,0.0,39.58,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/PLW/fra2020/home/ Palau,585,2010,0.0,0.0,0.0,40.56,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/PLW/fra2020/home/ Palau,585,2020,0.0,0.0,0.0,41.41,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/PLW/fra2020/home/ Armenia,51,1990,0.0,205.7,0.0,0.0,71.6,57.4,https://fra-data.fao.org/ARM/fra2020/home/ Armenia,51,2000,0.0,205.0,0.0,0.0,70.4,57.2,https://fra-data.fao.org/ARM/fra2020/home/ Armenia,51,2010,0.0,133.0,0.0,0.0,0.0,130.4,https://fra-data.fao.org/ARM/fra2020/home/ Armenia,51,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/ARM/fra2020/home/ Kazakhstan,398,1990,0.0,2736.3,82.3,0.0,0.0,343.64,https://fra-data.fao.org/KAZ/fra2020/home/ Kazakhstan,398,2000,0.0,2449.5,135.5,0.0,0.0,571.93,https://fra-data.fao.org/KAZ/fra2020/home/ Kazakhstan,398,2010,0.0,2015.3,943.8,0.0,0.0,123.08,https://fra-data.fao.org/KAZ/fra2020/home/ Kazakhstan,398,2020,0.0,2160.3,1121.8,0.0,0.0,172.58,https://fra-data.fao.org/KAZ/fra2020/home/ Micronesia (Federated States of),583,1990,0.0,0.0,0.0,63.58,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/FSM/fra2020/home/ Micronesia (Federated States of),583,2000,0.0,0.0,0.0,63.86,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/FSM/fra2020/home/ Micronesia (Federated States of),583,2010,0.0,0.0,0.0,64.13,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/FSM/fra2020/home/ Micronesia (Federated States of),583,2020,0.0,0.0,0.0,64.42,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/FSM/fra2020/home/ Djibouti,262,1990,0.0,0.0,0.0,5.6,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/DJI/fra2020/home/ Djibouti,262,2000,0.0,0.0,0.0,5.6,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/DJI/fra2020/home/ Djibouti,262,2010,0.0,0.0,0.0,5.6,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/DJI/fra2020/home/ Djibouti,262,2020,0.0,0.0,0.0,5.8,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/DJI/fra2020/home/ Greenland,304,1990,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,0.22,https://fra-data.fao.org/GRL/fra2020/home/ Greenland,304,2000,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,0.22,https://fra-data.fao.org/GRL/fra2020/home/ Greenland,304,2010,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,0.22,https://fra-data.fao.org/GRL/fra2020/home/ Greenland,304,2020,0.0,0.0,0.0,0.0,0.0,0.22,https://fra-data.fao.org/GRL/fra2020/home/ Mayotte,175,1990,0.0,0.0,0.0,19.1,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/MYT/fra2020/home/ Mayotte,175,2000,0.0,0.0,0.0,15.67,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/MYT/fra2020/home/ Mayotte,175,2010,0.0,0.0,0.0,14.41,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/MYT/fra2020/home/ Mayotte,175,2020,0.0,0.0,0.0,13.89,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/MYT/fra2020/home/ Comoros,174,1990,7.0,0.0,0.0,39.06,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/COM/fra2020/home/ Comoros,174,2000,3.0,0.0,0.0,38.68,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/COM/fra2020/home/ Comoros,174,2010,1.31,0.0,0.0,35.99,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/COM/fra2020/home/ Comoros,174,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/COM/fra2020/home/ Netherlands,528,1990,31.0,0.0,34.33,280.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/NLD/fra2020/home/ Netherlands,528,2000,4.0,0.0,89.5,266.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/NLD/fra2020/home/ Netherlands,528,2010,4.0,0.0,95.73,273.75,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/NLD/fra2020/home/ Netherlands,528,2020,3.0,0.0,145.27,221.23,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/NLD/fra2020/home/ Niger,562,1990,0.0,2.5,220.0,1722.5,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/NER/fra2020/home/ Niger,562,2000,9.0,2.5,220.0,1096.6,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/NER/fra2020/home/ Niger,562,2010,17.0,2.5,220.0,964.4,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/NER/fra2020/home/ Niger,562,2020,24.0,2.5,220.0,833.2,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/NER/fra2020/home/ Haiti,332,1990,40.0,,4.0,,,,https://fra-data.fao.org/HTI/fra2020/home/ Haiti,332,2000,48.0,,4.0,,,,https://fra-data.fao.org/HTI/fra2020/home/ Haiti,332,2010,52.0,,4.0,,,,https://fra-data.fao.org/HTI/fra2020/home/ Haiti,332,2020,55.0,,4.0,,,,https://fra-data.fao.org/HTI/fra2020/home/ Sierra Leone,694,1990,240.0,,1.2,,,,https://fra-data.fao.org/SLE/fra2020/home/ Sierra Leone,694,2000,240.0,,112.1,,,,https://fra-data.fao.org/SLE/fra2020/home/ Sierra Leone,694,2010,240.0,,112.1,,,,https://fra-data.fao.org/SLE/fra2020/home/ Sierra Leone,694,2020,240.0,,238.6,,,,https://fra-data.fao.org/SLE/fra2020/home/ Tonga,776,1990,1.0,0.6,7.35,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/TON/fra2020/home/ Tonga,776,2000,1.0,0.6,7.35,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/TON/fra2020/home/ Tonga,776,2010,1.0,0.6,7.35,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/TON/fra2020/home/ Tonga,776,2020,1.0,0.6,7.35,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/TON/fra2020/home/ Croatia,191,1990,1624.0,53.0,25.0,138.0,10.0,0.0,https://fra-data.fao.org/HRV/fra2020/home/ Croatia,191,2000,1602.0,68.0,39.0,152.0,24.0,0.0,https://fra-data.fao.org/HRV/fra2020/home/ Croatia,191,2010,1581.0,82.0,54.0,165.0,38.0,0.0,https://fra-data.fao.org/HRV/fra2020/home/ Croatia,191,2020,1334.41,243.78,55.2,278.34,27.38,0.0,https://fra-data.fao.org/HRV/fra2020/home/ Thailand,764,1990,1720.0,0.0,17641.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/THA/fra2020/home/ Thailand,764,2000,1987.0,0.0,17011.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/THA/fra2020/home/ Thailand,764,2010,3242.0,0.0,16831.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/THA/fra2020/home/ Thailand,764,2020,3537.0,0.0,16336.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/THA/fra2020/home/ Ukraine,804,1990,4452.0,2782.0,276.0,0.0,1764.0,0.0,https://fra-data.fao.org/UKR/fra2020/home/ Ukraine,804,2000,4121.0,2228.0,802.0,0.0,1628.0,731.0,https://fra-data.fao.org/UKR/fra2020/home/ Ukraine,804,2010,3642.0,2394.0,1357.0,0.0,1458.0,697.0,https://fra-data.fao.org/UKR/fra2020/home/ Ukraine,804,2020,3600.0,2507.0,1410.0,0.0,1450.0,723.0,https://fra-data.fao.org/UKR/fra2020/home/ New Zealand,554,1990,1758.0,0.0,4536.0,62.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/NZL/fra2020/home/ New Zealand,554,2000,1995.0,0.0,4916.0,92.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/NZL/fra2020/home/ New Zealand,554,2010,2057.0,0.0,5258.0,102.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/NZL/fra2020/home/ New Zealand,554,2020,2081.0,0.0,5216.0,111.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/NZL/fra2020/home/ Cambodia,116,1990,2244.0,0.0,2776.0,404.0,97.0,0.0,https://fra-data.fao.org/KHM/fra2020/home/ Cambodia,116,2000,4919.0,6.0,3381.0,404.0,97.0,0.0,https://fra-data.fao.org/KHM/fra2020/home/ Cambodia,116,2010,3374.0,551.0,3683.0,404.0,97.0,0.0,https://fra-data.fao.org/KHM/fra2020/home/ Cambodia,116,2020,3077.12,502.52,3634.35,368.45,88.46,0.0,https://fra-data.fao.org/KHM/fra2020/home/ Sudan,729,1990,120.0,,4654.0,,,,https://fra-data.fao.org/SDN/fra2020/home/ Sudan,729,2000,125.0,,4654.0,,,,https://fra-data.fao.org/SDN/fra2020/home/ Sudan,729,2010,127.0,,6959.0,,,,https://fra-data.fao.org/SDN/fra2020/home/ Sudan,729,2020,130.0,,6959.0,,,,https://fra-data.fao.org/SDN/fra2020/home/ Belarus,112,1990,4498.0,622.0,357.0,0.0,1234.0,1069.0,https://fra-data.fao.org/BLR/fra2020/home/ Belarus,112,2000,4183.0,1244.0,487.0,0.0,1261.0,1098.0,https://fra-data.fao.org/BLR/fra2020/home/ Belarus,112,2010,4317.0,1257.0,1094.0,0.0,1542.0,420.0,https://fra-data.fao.org/BLR/fra2020/home/ Belarus,112,2020,4376.0,1430.0,1364.0,0.0,1290.0,307.6,https://fra-data.fao.org/BLR/fra2020/home/ Suriname,740,1990,354.0,16.85,1764.8,527.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/SUR/fra2020/home/ Suriname,740,2000,1686.0,16.85,1764.6,527.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/SUR/fra2020/home/ Suriname,740,2010,1965.0,143.17,1764.4,702.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/SUR/fra2020/home/ Suriname,740,2020,2000.0,140.77,1764.2,762.74,0.0,3.36,https://fra-data.fao.org/SUR/fra2020/home/ Burkina Faso,854,1990,50.0,,318.0,7271.6,0.0,,https://fra-data.fao.org/BFA/fra2020/home/ Burkina Faso,854,2000,390.0,,318.0,6431.24,0.26,,https://fra-data.fao.org/BFA/fra2020/home/ Burkina Faso,854,2010,603.0,0.0,318.0,5795.12,0.38,0.0,https://fra-data.fao.org/BFA/fra2020/home/ Burkina Faso,854,2020,746.0,0.0,573.5,4896.52,0.38,0.0,https://fra-data.fao.org/BFA/fra2020/home/ Albania (Desk study),8,1990,685.0,86.9,16.9,,,,https://fra-data.fao.org/ALB/fra2020/home/ Albania (Desk study),8,2000,620.0,96.8,52.4,,,,https://fra-data.fao.org/ALB/fra2020/home/ Albania (Desk study),8,2010,614.2,131.1,31.0,,,,https://fra-data.fao.org/ALB/fra2020/home/ Albania (Desk study),8,2020,628.0,130.0,31.0,,,,https://fra-data.fao.org/ALB/fra2020/home/ Lao People's Democratic Republic,418,1990,3164.0,11634.0,2500.0,0.0,16.0,0.0,https://fra-data.fao.org/LAO/fra2020/home/ Lao People's Democratic Republic,418,2000,3380.0,10310.0,2815.0,0.0,27.0,0.0,https://fra-data.fao.org/LAO/fra2020/home/ Lao People's Democratic Republic,418,2010,3596.0,9074.0,3043.0,0.0,38.0,0.0,https://fra-data.fao.org/LAO/fra2020/home/ Lao People's Democratic Republic,418,2020,3812.0,7838.0,3271.0,0.0,49.0,0.0,https://fra-data.fao.org/LAO/fra2020/home/ Guinea-Bissau (Desk study),624,1990,1461.0,,463.0,0.0,,,https://fra-data.fao.org/GNB/fra2020/home/ Guinea-Bissau (Desk study),624,2000,1052.0,,756.0,0.0,,,https://fra-data.fao.org/GNB/fra2020/home/ Guinea-Bissau (Desk study),624,2010,590.0,,1120.0,0.0,,,https://fra-data.fao.org/GNB/fra2020/home/ Guinea-Bissau (Desk study),624,2020,590.0,,1120.0,0.0,,,https://fra-data.fao.org/GNB/fra2020/home/ Benin,204,1990,1436.0,,1247.0,,,,https://fra-data.fao.org/BEN/fra2020/home/ Benin,204,2000,1436.0,,1247.0,,,,https://fra-data.fao.org/BEN/fra2020/home/ Benin,204,2010,1436.0,,1247.0,,,,https://fra-data.fao.org/BEN/fra2020/home/ Benin,204,2020,,,,,,,https://fra-data.fao.org/BEN/fra2020/home/ Iran (Islamic Republic of),364,1990,1000.0,7377.06,153.0,0.0,,,https://fra-data.fao.org/IRN/fra2020/home/ Iran (Islamic Republic of),364,2000,1500.0,7135.66,153.0,500.0,,,https://fra-data.fao.org/IRN/fra2020/home/ Iran (Islamic Republic of),364,2010,1500.0,6134.98,153.0,2867.0,,,https://fra-data.fao.org/IRN/fra2020/home/ Iran (Islamic Republic of),364,2020,1500.0,5126.98,419.0,3000.0,,,https://fra-data.fao.org/IRN/fra2020/home/ Slovakia,703,1990,655.0,245.0,50.0,740.48,212.0,0.0,https://fra-data.fao.org/SVK/fra2020/home/ Slovakia,703,2000,280.0,327.0,60.0,921.41,313.0,0.0,https://fra-data.fao.org/SVK/fra2020/home/ Slovakia,703,2010,177.18,342.19,30.85,1172.02,195.67,0.0,https://fra-data.fao.org/SVK/fra2020/home/ Slovakia,703,2020,440.16,351.03,44.94,927.18,162.59,0.0,https://fra-data.fao.org/SVK/fra2020/home/ Hungary,348,1990,1442.37,170.3,76.88,,47.58,75.93,https://fra-data.fao.org/HUN/fra2020/home/ Hungary,348,2000,1248.0,142.63,388.75,,32.6,109.16,https://fra-data.fao.org/HUN/fra2020/home/ Hungary,348,2010,1260.78,175.6,468.59,,21.86,119.57,https://fra-data.fao.org/HUN/fra2020/home/ Hungary,348,2020,1226.12,190.51,506.97,0.0,19.47,109.93,https://fra-data.fao.org/HUN/fra2020/home/ Serbia,688,1990,2013.0,125.0,123.0,0.0,52.0,0.0,https://fra-data.fao.org/SRB/fra2020/home/ Serbia,688,2000,1952.0,286.0,125.0,33.0,64.0,0.0,https://fra-data.fao.org/SRB/fra2020/home/ Serbia,688,2010,2276.0,177.0,126.0,66.0,68.0,0.0,https://fra-data.fao.org/SRB/fra2020/home/ Serbia,688,2020,1787.0,598.0,181.65,58.0,80.0,18.0,https://fra-data.fao.org/SRB/fra2020/home/ Angola,24,1990,2422.0,1862.0,,,,,https://fra-data.fao.org/AGO/fra2020/home/ Angola,24,2000,2369.0,1862.0,,,,,https://fra-data.fao.org/AGO/fra2020/home/ Angola,24,2010,2317.0,1862.0,,,,,https://fra-data.fao.org/AGO/fra2020/home/ Angola,24,2020,2289.8,1862.0,,,,,https://fra-data.fao.org/AGO/fra2020/home/ Gabon,266,1990,10000.0,,1790.0,,,,https://fra-data.fao.org/GAB/fra2020/home/ Gabon,266,2000,10000.0,,1790.0,,,,https://fra-data.fao.org/GAB/fra2020/home/ Gabon,266,2010,10000.0,,3400.0,,,,https://fra-data.fao.org/GAB/fra2020/home/ Gabon,266,2020,15200.0,,3400.0,,,,https://fra-data.fao.org/GAB/fra2020/home/ Republic of Korea,410,1990,2403.0,1462.0,1221.0,605.0,345.0,515.0,https://fra-data.fao.org/KOR/fra2020/home/ Republic of Korea,410,2000,2375.0,1446.0,1305.0,598.0,341.0,411.0,https://fra-data.fao.org/KOR/fra2020/home/ Republic of Korea,410,2010,2343.0,1426.0,1385.0,590.0,336.0,307.0,https://fra-data.fao.org/KOR/fra2020/home/ Republic of Korea,410,2020,2324.0,1414.0,1377.0,585.0,333.0,254.0,https://fra-data.fao.org/KOR/fra2020/home/ Algeria,12,1990,596.0,895.0,173.0,,2.8,,https://fra-data.fao.org/DZA/fra2020/home/ Algeria,12,2000,562.0,842.0,173.0,0.0,2.0,0.0,https://fra-data.fao.org/DZA/fra2020/home/ Algeria,12,2010,527.0,790.0,173.0,,2.8,,https://fra-data.fao.org/DZA/fra2020/home/ Algeria,12,2020,526.0,785.0,465.0,,1.6,,https://fra-data.fao.org/DZA/fra2020/home/ Bulgaria,100,1990,2365.0,430.0,132.0,178.0,222.0,0.0,https://fra-data.fao.org/BGR/fra2020/home/ Bulgaria,100,2000,2258.0,433.0,245.0,217.0,222.0,0.0,https://fra-data.fao.org/BGR/fra2020/home/ Bulgaria,100,2010,2387.0,439.0,572.0,120.0,219.0,0.0,https://fra-data.fao.org/BGR/fra2020/home/ Bulgaria,100,2020,1500.0,365.0,704.0,1099.0,225.0,0.0,https://fra-data.fao.org/BGR/fra2020/home/ Uruguay,858,1990,201.0,0.0,0.0,597.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/URY/fra2020/home/ Uruguay,858,2000,629.0,0.0,0.0,740.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/URY/fra2020/home/ Uruguay,858,2010,979.1,0.0,0.0,752.2,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/URY/fra2020/home/ Uruguay,858,2020,1182.0,0.0,0.0,849.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/URY/fra2020/home/ Cuba,192,1990,741.0,802.0,515.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/CUB/fra2020/home/ Cuba,192,2000,725.0,1039.0,570.0,0.0,0.0,101.0,https://fra-data.fao.org/CUB/fra2020/home/ Cuba,192,2010,905.0,1379.0,633.0,0.0,15.0,0.0,https://fra-data.fao.org/CUB/fra2020/home/ Cuba,192,2020,1000.0,1476.0,751.0,0.0,15.0,0.0,https://fra-data.fao.org/CUB/fra2020/home/ Guinea,324,1990,118.0,591.0,3006.0,472.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/GIN/fra2020/home/ Guinea,324,2000,119.0,593.0,3006.0,475.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/GIN/fra2020/home/ Guinea,324,2010,119.0,593.0,3006.0,475.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/GIN/fra2020/home/ Guinea,324,2020,119.0,593.0,3006.0,475.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/GIN/fra2020/home/ Nepal,524,1990,136.0,,302.14,,,,https://fra-data.fao.org/NPL/fra2020/home/ Nepal,524,2000,206.0,,784.67,9.91,,,https://fra-data.fao.org/NPL/fra2020/home/ Nepal,524,2010,1112.0,,1136.67,20.7,2.06,0.64,https://fra-data.fao.org/NPL/fra2020/home/ Nepal,524,2020,2026.78,,1303.79,45.68,2.06,0.64,https://fra-data.fao.org/NPL/fra2020/home/ Norway,578,1990,5889.0,4609.0,108.0,1485.0,16.0,25.0,https://fra-data.fao.org/NOR/fra2020/home/ Norway,578,2000,5827.0,4609.0,158.0,1478.0,16.0,25.0,https://fra-data.fao.org/NOR/fra2020/home/ Norway,578,2010,5705.0,4609.0,492.0,1253.0,17.0,26.0,https://fra-data.fao.org/NOR/fra2020/home/ Norway,578,2020,5643.0,4609.0,734.0,1149.0,19.0,26.0,https://fra-data.fao.org/NOR/fra2020/home/ Romania,642,1990,4186.0,1639.0,197.0,0.0,0.0,349.0,https://fra-data.fao.org/ROU/fra2020/home/ Romania,642,2000,3043.0,2478.0,308.0,0.0,0.0,537.0,https://fra-data.fao.org/ROU/fra2020/home/ Romania,642,2010,3043.0,2543.0,317.0,0.0,0.0,612.0,https://fra-data.fao.org/ROU/fra2020/home/ Romania,642,2020,2959.0,2515.0,321.0,0.0,0.0,1134.0,https://fra-data.fao.org/ROU/fra2020/home/ Argentina,32,1990,766.0,,,,,,https://fra-data.fao.org/ARG/fra2020/home/ Argentina,32,2000,1076.0,,,,,,https://fra-data.fao.org/ARG/fra2020/home/ Argentina,32,2010,1195.92,,208.08,258.68,0.0,409.7,https://fra-data.fao.org/ARG/fra2020/home/ Argentina,32,2020,1444.93,,982.46,3234.63,3.2,3531.03,https://fra-data.fao.org/ARG/fra2020/home/ South Africa,710,1990,1270.0,,500.0,,11.0,,https://fra-data.fao.org/ZAF/fra2020/home/ South Africa,710,2000,1270.0,,497.0,,11.0,,https://fra-data.fao.org/ZAF/fra2020/home/ South Africa,710,2010,1270.0,,493.0,,11.0,,https://fra-data.fao.org/ZAF/fra2020/home/ South Africa,710,2020,1270.0,,428.0,,11.0,,https://fra-data.fao.org/ZAF/fra2020/home/ Central African Republic,140,1990,4826.0,0.0,167.0,18210.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/CAF/fra2020/home/ Central African Republic,140,2000,4826.0,0.0,167.0,17910.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/CAF/fra2020/home/ Central African Republic,140,2010,4826.0,0.0,167.0,17610.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/CAF/fra2020/home/ Central African Republic,140,2020,4826.0,0.0,167.0,17310.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/CAF/fra2020/home/ Democratic Republic of the Congo,180,1990,22380.0,,26314.0,,,,https://fra-data.fao.org/COD/fra2020/home/ Democratic Republic of the Congo,180,2000,22380.0,,26314.0,,,,https://fra-data.fao.org/COD/fra2020/home/ Democratic Republic of the Congo,180,2010,12215.0,,26314.0,,,,https://fra-data.fao.org/COD/fra2020/home/ Democratic Republic of the Congo,180,2020,12184.0,,26314.0,1143.0,,,https://fra-data.fao.org/COD/fra2020/home/ Lithuania,440,1990,1412.0,171.0,160.0,127.0,75.0,0.0,https://fra-data.fao.org/LTU/fra2020/home/ Lithuania,440,2000,1466.0,178.0,166.0,132.0,78.0,0.0,https://fra-data.fao.org/LTU/fra2020/home/ Lithuania,440,2010,1549.0,192.0,201.0,163.0,65.0,0.0,https://fra-data.fao.org/LTU/fra2020/home/ Lithuania,440,2020,1577.0,135.0,207.0,223.0,59.0,0.0,https://fra-data.fao.org/LTU/fra2020/home/ United States of America,840,1990,71033.0,,17950.0,144868.0,,,https://fra-data.fao.org/USA/fra2020/home/ United States of America,840,2000,81331.0,,20819.0,144868.0,,,https://fra-data.fao.org/USA/fra2020/home/ United States of America,840,2010,89212.0,,30225.0,144868.0,,,https://fra-data.fao.org/USA/fra2020/home/ United States of America,840,2020,95691.0,3558.53,31734.0,144868.0,3287.78,,https://fra-data.fao.org/USA/fra2020/home/ India,356,1990,16260.0,10000.0,12740.0,24938.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/IND/fra2020/home/ India,356,2000,17189.0,10571.0,13029.0,26802.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/IND/fra2020/home/ India,356,2010,17673.0,10869.0,16122.0,24832.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/IND/fra2020/home/ India,356,2020,18351.0,11286.0,16218.0,26305.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/IND/fra2020/home/ Canada,124,1990,131139.0,15039.0,19942.0,115254.0,14643.0,937.0,https://fra-data.fao.org/CAN/fra2020/home/ Canada,124,2000,131465.0,15188.0,21564.0,114782.0,14694.0,937.0,https://fra-data.fao.org/CAN/fra2020/home/ Canada,124,2010,131636.0,15165.0,24397.0,112627.0,14682.0,936.0,https://fra-data.fao.org/CAN/fra2020/home/ Canada,124,2020,130611.0,15115.0,29306.0,108566.0,14700.0,945.0,https://fra-data.fao.org/CAN/fra2020/home/ Madagascar,450,1990,3417.22,179.38,2973.22,6336.92,,,https://fra-data.fao.org/MDG/fra2020/home/ Madagascar,450,2000,3346.25,175.42,4709.58,4491.54,,,https://fra-data.fao.org/MDG/fra2020/home/ Madagascar,450,2010,3272.52,172.44,4709.58,4088.17,,,https://fra-data.fao.org/MDG/fra2020/home/ Madagascar,450,2020,3278.0,171.45,4869.14,3964.41,,,https://fra-data.fao.org/MDG/fra2020/home/ Indonesia,360,1990,62342.0,24301.0,16415.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/IDN/fra2020/home/ Indonesia,360,2000,51628.0,23272.0,15324.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/IDN/fra2020/home/ Indonesia,360,2010,49680.0,22667.0,15144.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/IDN/fra2020/home/ Indonesia,360,2020,43019.1,23776.4,17199.2,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/IDN/fra2020/home/ Guyana,328,1990,18473.39,,,,,,https://fra-data.fao.org/GUY/fra2020/home/ Guyana,328,2000,16622.0,,151.0,,,,https://fra-data.fao.org/GUY/fra2020/home/ Guyana,328,2010,12417.0,,405.0,,,,https://fra-data.fao.org/GUY/fra2020/home/ Guyana,328,2020,10979.0,,998.0,,,,https://fra-data.fao.org/GUY/fra2020/home/ Mozambique,508,1990,29138.0,9635.0,4605.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/MOZ/fra2020/home/ Mozambique,508,2000,27667.0,9148.0,4373.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/MOZ/fra2020/home/ Mozambique,508,2010,26212.0,8617.14,4143.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/MOZ/fra2020/home/ Mozambique,508,2020,19987.66,8260.6,6967.56,0.0,1527.94,0.0,https://fra-data.fao.org/MOZ/fra2020/home/ Denmark,208,1990,417.32,0.0,0.37,113.75,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/DNK/fra2020/home/ Denmark,208,2000,453.53,0.0,18.41,99.66,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/DNK/fra2020/home/ Denmark,208,2010,470.41,0.0,21.35,94.73,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/DNK/fra2020/home/ Denmark,208,2020,504.25,0.0,31.91,92.28,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/DNK/fra2020/home/ Bhutan,64,1990,46.99,0.0,1104.2,1355.53,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/BTN/fra2020/home/ Bhutan,64,2000,140.64,0.0,1104.2,1361.16,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/BTN/fra2020/home/ Bhutan,64,2010,235.05,0.0,1104.2,1366.04,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/BTN/fra2020/home/ Bhutan,64,2020,368.03,0.0,1104.2,1252.85,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/BTN/fra2020/home/ Slovenia,705,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/SVN/fra2020/home/ Slovenia,705,2000,575.56,164.38,13.05,456.95,23.06,0.0,https://fra-data.fao.org/SVN/fra2020/home/ Slovenia,705,2010,586.4,204.71,11.18,419.31,25.4,0.0,https://fra-data.fao.org/SVN/fra2020/home/ Slovenia,705,2020,586.4,237.27,11.18,377.58,25.4,0.0,https://fra-data.fao.org/SVN/fra2020/home/ Cameroon,120,1990,8547.21,,12073.27,,,,https://fra-data.fao.org/CMR/fra2020/home/ Cameroon,120,2000,8547.21,,12073.27,,,,https://fra-data.fao.org/CMR/fra2020/home/ Cameroon,120,2010,8547.21,,12073.27,,,,https://fra-data.fao.org/CMR/fra2020/home/ Cameroon,120,2020,8866.66,,11473.82,,,,https://fra-data.fao.org/CMR/fra2020/home/ Viet Nam,704,1990,5100.0,2800.0,600.0,0.0,,,https://fra-data.fao.org/VNM/fra2020/home/ Viet Nam,704,2000,4442.73,5614.07,1727.3,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/VNM/fra2020/home/ Viet Nam,704,2010,6373.49,4846.19,2002.28,0.0,,,https://fra-data.fao.org/VNM/fra2020/home/ Viet Nam,704,2020,7939.84,4588.06,2115.19,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/VNM/fra2020/home/ Bolivia (Plurinational State of),68,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/BOL/fra2020/home/ Bolivia (Plurinational State of),68,2000,28190.63,,10680.19,,,,https://fra-data.fao.org/BOL/fra2020/home/ Bolivia (Plurinational State of),68,2010,28190.63,,10680.19,,,,https://fra-data.fao.org/BOL/fra2020/home/ Bolivia (Plurinational State of),68,2020,28190.63,,10680.19,,,,https://fra-data.fao.org/BOL/fra2020/home/ Eswatini,748,1990,155.03,0.1,45.9,,5.4,,https://fra-data.fao.org/SWZ/fra2020/home/ Eswatini,748,2000,150.21,0.1,67.3,,6.2,,https://fra-data.fao.org/SWZ/fra2020/home/ Eswatini,748,2010,131.5,0.21,68.2,,7.0,,https://fra-data.fao.org/SWZ/fra2020/home/ Eswatini,748,2020,137.5,0.25,80.1,,8.5,,https://fra-data.fao.org/SWZ/fra2020/home/ China,156,1990,78357.18,17340.12,3233.68,45833.44,730.84,655.26,https://fra-data.fao.org/CHN/fra2020/home/ China,156,2000,77796.11,28657.28,4357.68,56550.31,1044.98,1046.84,https://fra-data.fao.org/CHN/fra2020/home/ China,156,2010,61795.94,46723.04,9732.88,67709.68,2127.42,2375.8,https://fra-data.fao.org/CHN/fra2020/home/ China,156,2020,67877.87,45935.6,14217.2,77951.11,3008.3,2320.44,https://fra-data.fao.org/CHN/fra2020/home/ Latvia,428,1990,2514.76,51.0,499.39,0.0,107.85,0.0,https://fra-data.fao.org/LVA/fra2020/home/ Latvia,428,2000,2601.23,71.0,489.65,0.0,79.12,0.0,https://fra-data.fao.org/LVA/fra2020/home/ Latvia,428,2010,2638.09,171.38,490.23,0.0,72.42,0.0,https://fra-data.fao.org/LVA/fra2020/home/ Latvia,428,2020,2602.82,218.47,520.59,0.0,68.91,0.0,https://fra-data.fao.org/LVA/fra2020/home/ Mauritius,480,1990,12.32,17.25,8.63,0.0,2.87,0.0,https://fra-data.fao.org/MUS/fra2020/home/ Mauritius,480,2000,12.58,17.61,8.8,0.0,2.94,0.0,https://fra-data.fao.org/MUS/fra2020/home/ Mauritius,480,2010,11.52,16.13,6.72,1.33,2.69,0.0,https://fra-data.fao.org/MUS/fra2020/home/ Mauritius,480,2020,7.5,17.15,7.86,3.14,3.12,0.0,https://fra-data.fao.org/MUS/fra2020/home/ Brunei Darussalam,96,1990,138.03,18.56,28.51,0.0,50.42,,https://fra-data.fao.org/BRN/fra2020/home/ Brunei Darussalam,96,2000,138.03,18.56,28.51,0.0,50.42,,https://fra-data.fao.org/BRN/fra2020/home/ Brunei Darussalam,96,2010,138.03,18.56,28.51,0.0,50.81,,https://fra-data.fao.org/BRN/fra2020/home/ Brunei Darussalam,96,2020,138.03,18.56,28.51,0.0,50.81,,https://fra-data.fao.org/BRN/fra2020/home/ Switzerland,756,1990,,,,,,,https://fra-data.fao.org/CHE/fra2020/home/ Switzerland,756,2000,374.56,646.84,54.28,0.0,50.78,32.06,https://fra-data.fao.org/CHE/fra2020/home/ Switzerland,756,2010,368.77,671.04,80.75,0.0,35.95,36.14,https://fra-data.fao.org/CHE/fra2020/home/ Switzerland,756,2020,361.69,693.01,107.04,0.0,20.94,40.12,https://fra-data.fao.org/CHE/fra2020/home/ Saint Lucia,662,1990,3.15,7.41,0.0,10.71,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/LCA/fra2020/home/ Saint Lucia,662,2000,3.15,9.31,0.0,8.55,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/LCA/fra2020/home/ Saint Lucia,662,2010,3.15,9.31,0.0,8.31,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/LCA/fra2020/home/ Saint Lucia,662,2020,3.15,9.31,0.0,8.31,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/LCA/fra2020/home/ Uzbekistan,860,1990,3.1,2040.0,506.27,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/UZB/fra2020/home/ Uzbekistan,860,2000,4.8,2205.0,751.66,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/UZB/fra2020/home/ Uzbekistan,860,2010,5.1,2269.5,1075.0,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/UZB/fra2020/home/ Uzbekistan,860,2020,6.0,2532.0,1151.66,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/UZB/fra2020/home/ Georgia,268,1990,566.4,982.87,145.32,0.0,1057.71,0.0,https://fra-data.fao.org/GEO/fra2020/home/ Georgia,268,2000,566.4,1607.85,222.78,0.0,363.57,0.0,https://fra-data.fao.org/GEO/fra2020/home/ Georgia,268,2010,587.5,1635.42,227.77,0.0,371.71,0.0,https://fra-data.fao.org/GEO/fra2020/home/ Georgia,268,2020,587.5,1285.53,601.07,0.0,348.3,0.0,https://fra-data.fao.org/GEO/fra2020/home/ United Republic of Tanzania,834,1990,1960.9,9457.7,,,,,https://fra-data.fao.org/TZA/fra2020/home/ United Republic of Tanzania,834,2000,1971.8,9457.7,,,,,https://fra-data.fao.org/TZA/fra2020/home/ United Republic of Tanzania,834,2010,1971.8,9457.7,,,,,https://fra-data.fao.org/TZA/fra2020/home/ United Republic of Tanzania,834,2020,1971.8,9457.7,,,,,https://fra-data.fao.org/TZA/fra2020/home/ Chile,152,1990,5432.25,2723.86,2879.77,4210.17,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/CHL/fra2020/home/ Chile,152,2000,5635.7,2825.88,2987.63,4367.85,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/CHL/fra2020/home/ Chile,152,2010,5959.3,2988.14,3159.17,4618.65,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/CHL/fra2020/home/ Chile,152,2020,6488.57,3253.52,3439.76,5028.85,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/CHL/fra2020/home/ Italy,380,1990,294.55,,93.0,,,,https://fra-data.fao.org/ITA/fra2020/home/ Italy,380,2000,305.84,,93.0,,,,https://fra-data.fao.org/ITA/fra2020/home/ Italy,380,2010,317.14,,93.0,,,,https://fra-data.fao.org/ITA/fra2020/home/ Italy,380,2020,328.44,,93.0,,,,https://fra-data.fao.org/ITA/fra2020/home/ Philippines,608,1990,2243.25,2396.78,2224.17,914.61,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/PHL/fra2020/home/ Philippines,608,2000,1936.48,2519.51,2097.27,756.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/PHL/fra2020/home/ Philippines,608,2010,1629.72,2642.25,1970.37,597.38,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/PHL/fra2020/home/ Philippines,608,2020,1894.06,2751.63,2025.88,517.02,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/PHL/fra2020/home/ French Polynesia (Desk study),258,1990,2.78,1.65,6.57,,,,https://fra-data.fao.org/PYF/fra2020/home/ French Polynesia (Desk study),258,2000,6.08,2.47,7.4,,,,https://fra-data.fao.org/PYF/fra2020/home/ French Polynesia (Desk study),258,2010,6.21,3.25,7.4,,,,https://fra-data.fao.org/PYF/fra2020/home/ French Polynesia (Desk study),258,2020,6.21,3.25,7.4,,,,https://fra-data.fao.org/PYF/fra2020/home/ Senegal,686,1990,21.0,1453.92,5.0,,1009.78,,https://fra-data.fao.org/SEN/fra2020/home/ Senegal,686,2000,56.3,1397.62,500.87,,1009.92,,https://fra-data.fao.org/SEN/fra2020/home/ Senegal,686,2010,470.5,1366.69,1445.08,,1042.87,,https://fra-data.fao.org/SEN/fra2020/home/ Senegal,686,2020,1086.42,1233.76,1637.48,,1044.38,,https://fra-data.fao.org/SEN/fra2020/home/ Malawi,454,1990,965.8,,757.9,,,,https://fra-data.fao.org/MWI/fra2020/home/ Malawi,454,2000,965.8,,757.9,,,,https://fra-data.fao.org/MWI/fra2020/home/ Malawi,454,2010,965.8,,757.9,,,,https://fra-data.fao.org/MWI/fra2020/home/ Malawi,454,2020,965.8,,757.9,,,,https://fra-data.fao.org/MWI/fra2020/home/ Estonia,233,1990,1628.71,153.29,126.9,297.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/EST/fra2020/home/ Estonia,233,2000,1741.85,256.04,137.0,104.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/EST/fra2020/home/ Estonia,233,2010,1702.97,136.38,260.21,236.46,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/EST/fra2020/home/ Estonia,233,2020,1776.35,110.88,332.36,218.81,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/EST/fra2020/home/ Morocco,504,1990,803.78,0.0,35.2,4646.31,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/MAR/fra2020/home/ Morocco,504,2000,818.55,33.0,47.2,4607.79,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/MAR/fra2020/home/ Morocco,504,2010,866.32,88.0,260.9,4297.35,162.0,0.0,https://fra-data.fao.org/MAR/fra2020/home/ Morocco,504,2020,920.66,237.0,260.9,4160.53,163.4,0.0,https://fra-data.fao.org/MAR/fra2020/home/ Russian Federation,643,1990,446678.6,58695.4,11814.5,108.2,17376.2,274277.0,https://fra-data.fao.org/RUS/fra2020/home/ Russian Federation,643,2000,411437.1,70387.8,16190.2,154.5,11333.1,299765.8,https://fra-data.fao.org/RUS/fra2020/home/ Russian Federation,643,2010,421491.0,85110.7,17572.2,1703.8,12368.0,276889.9,https://fra-data.fao.org/RUS/fra2020/home/ Russian Federation,643,2020,455291.58,149364.0,18582.22,3563.26,13605.23,174905.31,https://fra-data.fao.org/RUS/fra2020/home/ Papua New Guinea,598,1990,5231.13,1032.49,1376.08,1103.9,,,https://fra-data.fao.org/PNG/fra2020/home/ Papua New Guinea,598,2000,5213.64,1029.03,1371.48,1100.21,,,https://fra-data.fao.org/PNG/fra2020/home/ Papua New Guinea,598,2010,5199.4,1026.22,1367.73,1097.2,,,https://fra-data.fao.org/PNG/fra2020/home/ Papua New Guinea,598,2020,5152.96,1017.06,1355.52,1087.4,,,https://fra-data.fao.org/PNG/fra2020/home/ Czechia,203,1990,1548.74,81.84,132.91,,85.2,734.09,https://fra-data.fao.org/CZE/fra2020/home/ Czechia,203,2000,2015.66,166.83,145.15,,255.19,,https://fra-data.fao.org/CZE/fra2020/home/ Czechia,203,2010,1980.3,245.42,231.84,,137.38,,https://fra-data.fao.org/CZE/fra2020/home/ Czechia,203,2020,1975.05,253.12,243.55,,141.4,,https://fra-data.fao.org/CZE/fra2020/home/ Sweden,752,1990,22830.0,0.0,1393.0,3840.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/SWE/fra2020/home/ Sweden,752,2000,20770.81,0.0,3452.19,3940.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/SWE/fra2020/home/ Sweden,752,2010,20032.91,0.0,4278.09,3762.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/SWE/fra2020/home/ Sweden,752,2020,19587.34,0.0,5119.98,3272.68,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/SWE/fra2020/home/ Ghana,288,1990,3471.42,352.5,1413.0,4598.33,89.01,0.0,https://fra-data.fao.org/GHA/fra2020/home/ Ghana,288,2000,2373.19,352.5,1352.0,4698.09,72.83,0.0,https://fra-data.fao.org/GHA/fra2020/home/ Ghana,288,2010,2823.58,352.5,1487.0,3222.81,57.04,0.0,https://fra-data.fao.org/GHA/fra2020/home/ Ghana,288,2020,5907.51,352.5,1425.0,247.03,53.67,0.0,https://fra-data.fao.org/GHA/fra2020/home/ Spain,724,1990,1269.19,2861.71,1200.42,8573.33,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/ESP/fra2020/home/ Spain,724,2000,3495.44,3370.42,1975.24,8252.84,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/ESP/fra2020/home/ Spain,724,2010,3412.25,3395.77,3499.45,8237.87,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/ESP/fra2020/home/ Spain,724,2020,3552.43,3274.42,4120.33,7624.99,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/ESP/fra2020/home/ Sri Lanka,144,1990,73.83,0.0,0.0,2072.77,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/LKA/fra2020/home/ Sri Lanka,144,2000,76.83,0.0,0.0,1941.26,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/LKA/fra2020/home/ Sri Lanka,144,2010,79.82,0.0,0.0,1897.8,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/LKA/fra2020/home/ Sri Lanka,144,2020,82.81,0.0,0.0,1854.34,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/LKA/fra2020/home/ Dominica,212,1990,5.88,0.0,0.0,44.43,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/DMA/fra2020/home/ Dominica,212,2000,5.88,0.0,0.0,41.99,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/DMA/fra2020/home/ Dominica,212,2010,5.88,0.0,0.0,41.99,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/DMA/fra2020/home/ Dominica,212,2020,5.88,0.0,0.0,41.99,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/DMA/fra2020/home/ Brazil,76,1990,33383.42,9805.22,40659.19,288020.47,143941.01,2788.63,https://fra-data.fao.org/BRA/fra2020/home/ Brazil,76,2000,33161.46,9805.22,40207.3,254379.33,142517.37,2710.07,https://fra-data.fao.org/BRA/fra2020/home/ Brazil,76,2010,36422.12,9805.22,39545.47,216498.51,140633.12,2593.75,https://fra-data.fao.org/BRA/fra2020/home/ Brazil,76,2020,40041.09,9805.22,39177.55,201488.12,139393.73,2530.29,https://fra-data.fao.org/BRA/fra2020/home/ Ireland,372,1990,311.31,,38.94,,0.46,,https://fra-data.fao.org/IRL/fra2020/home/ Ireland,372,2000,351.96,,44.03,,0.52,,https://fra-data.fao.org/IRL/fra2020/home/ Ireland,372,2010,348.01,,43.53,,0.52,,https://fra-data.fao.org/IRL/fra2020/home/ Ireland,372,2020,347.08,,43.41,,0.52,,https://fra-data.fao.org/IRL/fra2020/home/ Malaysia,458,1990,11435.66,0.0,0.0,7346.24,0.0,1836.6,https://fra-data.fao.org/MYS/fra2020/home/ Malaysia,458,2000,9979.47,0.0,0.0,8281.18,0.0,1430.7,https://fra-data.fao.org/MYS/fra2020/home/ Malaysia,458,2010,9989.55,0.0,0.0,7937.7,0.0,1020.4,https://fra-data.fao.org/MYS/fra2020/home/ Malaysia,458,2020,8661.25,0.0,0.0,9497.36,0.0,955.43,https://fra-data.fao.org/MYS/fra2020/home/ Ecuador,218,1990,44.44,0.0,2523.93,1943.62,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/ECU/fra2020/home/ Ecuador,218,2000,70.15,0.0,3101.99,2057.73,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/ECU/fra2020/home/ Ecuador,218,2010,84.82,0.0,4294.71,2041.98,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/ECU/fra2020/home/ Ecuador,218,2020,111.01,0.0,4366.94,2039.43,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/ECU/fra2020/home/ Norfolk Island (Desk study),574,1990,0.05,,0.37,,,,https://fra-data.fao.org/NFK/fra2020/home/ Norfolk Island (Desk study),574,2000,0.05,,0.37,,,,https://fra-data.fao.org/NFK/fra2020/home/ Norfolk Island (Desk study),574,2010,0.05,,0.37,,,,https://fra-data.fao.org/NFK/fra2020/home/ Norfolk Island (Desk study),574,2020,0.05,,0.37,,,,https://fra-data.fao.org/NFK/fra2020/home/ Saint Vincent and the Grenadines,670,1990,0.01,4.53,7.3,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/VCT/fra2020/home/ Saint Vincent and the Grenadines,670,2000,0.05,4.53,7.3,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/VCT/fra2020/home/ Saint Vincent and the Grenadines,670,2010,0.1,4.53,7.3,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/VCT/fra2020/home/ Saint Vincent and the Grenadines,670,2020,0.17,4.53,7.3,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/VCT/fra2020/home/ Trinidad and Tobago,780,1990,75.9,51.3,19.5,90.36,5.0,0.0,https://fra-data.fao.org/TTO/fra2020/home/ Trinidad and Tobago,780,2000,75.9,51.3,19.5,84.95,5.0,0.0,https://fra-data.fao.org/TTO/fra2020/home/ Trinidad and Tobago,780,2010,75.9,51.3,19.5,77.71,8.0,0.0,https://fra-data.fao.org/TTO/fra2020/home/ Trinidad and Tobago,780,2020,75.9,51.3,19.5,73.49,8.0,0.0,https://fra-data.fao.org/TTO/fra2020/home/ Myanmar,104,1990,4422.0,312.0,720.0,,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/MMR/fra2020/home/ Myanmar,104,2000,17895.11,1499.0,1220.0,6571.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/MMR/fra2020/home/ Myanmar,104,2010,13712.0,3349.0,4466.0,7057.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/MMR/fra2020/home/ Myanmar,104,2020,12324.14,4008.14,5237.07,6974.54,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/MMR/fra2020/home/ Liechtenstein,438,1990,1.79,2.9,0.84,,,,https://fra-data.fao.org/LIE/fra2020/home/ Liechtenstein,438,2000,1.79,2.9,0.84,,,,https://fra-data.fao.org/LIE/fra2020/home/ Liechtenstein,438,2010,1.29,3.75,1.55,,,,https://fra-data.fao.org/LIE/fra2020/home/ Liechtenstein,438,2020,1.29,3.75,1.55,,,,https://fra-data.fao.org/LIE/fra2020/home/ Austria,40,1990,2621.07,1119.11,0.0,0.0,35.49,0.0,https://fra-data.fao.org/AUT/fra2020/home/ Austria,40,2000,2635.04,1137.62,30.24,0.0,35.24,0.0,https://fra-data.fao.org/AUT/fra2020/home/ Austria,40,2010,2309.19,1411.62,107.2,0.0,35.19,0.0,https://fra-data.fao.org/AUT/fra2020/home/ Austria,40,2020,2212.72,1453.21,188.89,0.0,44.33,0.0,https://fra-data.fao.org/AUT/fra2020/home/ Nicaragua,558,1990,4351.54,127.98,1919.8,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/NIC/fra2020/home/ Nicaragua,558,2000,3671.54,107.98,1619.8,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/NIC/fra2020/home/ Nicaragua,558,2010,2847.94,83.76,1256.45,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/NIC/fra2020/home/ Nicaragua,558,2020,2317.12,68.15,1022.26,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/NIC/fra2020/home/ Wallis and Futuna Islands (Desk study),876,1990,0.16,5.14,0.5,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/WLF/fra2020/home/ Wallis and Futuna Islands (Desk study),876,2000,0.24,5.09,0.48,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/WLF/fra2020/home/ Wallis and Futuna Islands (Desk study),876,2010,0.32,5.06,0.44,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/WLF/fra2020/home/ Wallis and Futuna Islands (Desk study),876,2020,0.32,5.07,0.44,0.0,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/WLF/fra2020/home/ Türkiye,792,1990,7578.64,7794.17,17.58,3053.89,1339.2,0.0,https://fra-data.fao.org/TUR/fra2020/home/ Türkiye,792,2000,7713.56,7945.6,17.9,3108.25,1363.04,0.0,https://fra-data.fao.org/TUR/fra2020/home/ Türkiye,792,2010,8008.73,8441.59,18.6,3215.7,1398.46,0.0,https://fra-data.fao.org/TUR/fra2020/home/ Türkiye,792,2020,8479.68,8805.6,19.67,3416.98,1498.43,0.0,https://fra-data.fao.org/TUR/fra2020/home/ Iceland,352,1990,2.9,10.03,0.06,1.92,2.05,0.06,https://fra-data.fao.org/ISL/fra2020/home/ Iceland,352,2000,8.38,11.71,0.06,4.86,4.59,0.17,https://fra-data.fao.org/ISL/fra2020/home/ Iceland,352,2010,14.36,14.41,0.13,9.56,5.97,0.17,https://fra-data.fao.org/ISL/fra2020/home/ Iceland,352,2020,17.87,15.39,0.17,10.98,6.6,0.18,https://fra-data.fao.org/ISL/fra2020/home/ Côte d'Ivoire,384,1990,2129.74,0.0,1406.68,4314.44,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/CIV/fra2020/home/ Côte d'Ivoire,384,2000,1585.64,0.0,1390.21,2118.6,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/CIV/fra2020/home/ Côte d'Ivoire,384,2010,1091.85,0.0,1345.86,1527.87,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/CIV/fra2020/home/ Côte d'Ivoire,384,2020,598.05,0.0,1301.52,937.14,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/CIV/fra2020/home/ Australia,36,1990,1022.9,,14481.66,11382.6,,0.0,https://fra-data.fao.org/AUS/fra2020/home/ Australia,36,2000,1484.7,,17594.47,9129.0,,0.0,https://fra-data.fao.org/AUS/fra2020/home/ Australia,36,2010,2008.9,,22260.35,10556.6,,0.0,https://fra-data.fao.org/AUS/fra2020/home/ Australia,36,2020,1942.7,,24071.55,10515.77,,0.0,https://fra-data.fao.org/AUS/fra2020/home/ Mali,466,1990,6476.8,809.6,4030.0,1979.6,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/MLI/fra2020/home/ Mali,466,2000,6476.8,809.6,4030.0,1979.6,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/MLI/fra2020/home/ Mali,466,2010,6476.8,809.6,4030.0,1979.6,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/MLI/fra2020/home/ Mali,466,2020,6476.8,809.6,4030.0,1979.6,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/MLI/fra2020/home/ Nigeria,566,1990,6893.6,3446.8,2890.7,861.7,861.7,0.0,https://fra-data.fao.org/NGA/fra2020/home/ Nigeria,566,2000,5254.8,2627.4,2890.7,656.85,656.85,0.0,https://fra-data.fao.org/NGA/fra2020/home/ Nigeria,566,2010,3616.4,1808.2,2890.7,452.05,452.05,0.0,https://fra-data.fao.org/NGA/fra2020/home/ Nigeria,566,2020,1502.2,751.11,2890.7,187.83,187.82,0.0,https://fra-data.fao.org/NGA/fra2020/home/ Venezuela (Bolivarian Republic of),862,1990,11687.59,20622.75,258.93,5230.95,558.17,13667.61,https://fra-data.fao.org/VEN/fra2020/home/ Venezuela (Bolivarian Republic of),862,2000,14906.08,17991.12,10028.64,5274.88,625.68,324.6,https://fra-data.fao.org/VEN/fra2020/home/ Venezuela (Bolivarian Republic of),862,2010,14452.05,16723.79,10028.67,5274.88,625.68,399.93,https://fra-data.fao.org/VEN/fra2020/home/ Venezuela (Bolivarian Republic of),862,2020,9596.08,20305.66,10028.67,5274.88,625.68,399.93,https://fra-data.fao.org/VEN/fra2020/home/ Mongolia,496,1990,3175.52,10214.02,26.31,,2.02,,https://fra-data.fao.org/MNG/fra2020/home/ Mongolia,496,2000,3175.52,10214.02,575.29,,197.29,,https://fra-data.fao.org/MNG/fra2020/home/ Mongolia,496,2010,3175.52,10214.02,578.84,0.0,215.52,0.0,https://fra-data.fao.org/MNG/fra2020/home/ Mongolia,496,2020,3778.0,9192.08,952.77,0.0,249.93,0.0,https://fra-data.fao.org/MNG/fra2020/home/ New Caledonia (Desk study),540,1990,19.04,123.84,60.49,,,,https://fra-data.fao.org/NCL/fra2020/home/ New Caledonia (Desk study),540,2000,19.84,123.84,72.23,,,,https://fra-data.fao.org/NCL/fra2020/home/ New Caledonia (Desk study),540,2010,20.39,123.84,76.15,,,,https://fra-data.fao.org/NCL/fra2020/home/ New Caledonia (Desk study),540,2020,20.39,123.84,90.67,,,,https://fra-data.fao.org/NCL/fra2020/home/ Kenya,404,1990,152.79,0.0,0.0,3705.75,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/KEN/fra2020/home/ Kenya,404,2000,152.79,0.0,0.0,3808.4,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/KEN/fra2020/home/ Kenya,404,2010,152.79,0.0,0.0,3463.55,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/KEN/fra2020/home/ Kenya,404,2020,152.79,0.0,0.0,3458.3,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/KEN/fra2020/home/ Grenada,308,1990,0.21,,2.32,,,,https://fra-data.fao.org/GRD/fra2020/home/ Grenada,308,2000,0.21,,2.32,,,,https://fra-data.fao.org/GRD/fra2020/home/ Grenada,308,2010,0.21,,2.32,,,,https://fra-data.fao.org/GRD/fra2020/home/ Grenada,308,2020,0.21,,2.32,,,,https://fra-data.fao.org/GRD/fra2020/home/ Jamaica,388,1990,8.79,18.97,76.15,20.6,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/JAM/fra2020/home/ Jamaica,388,2000,8.21,19.66,71.18,20.6,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/JAM/fra2020/home/ Jamaica,388,2010,8.29,22.68,69.07,20.6,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/JAM/fra2020/home/ Jamaica,388,2020,8.38,26.26,67.98,20.6,0.0,0.0,https://fra-data.fao.org/JAM/fra2020/home/ Cyprus,196,1990,43.22,,0.76,59.51,2.3,,https://fra-data.fao.org/CYP/fra2020/home/ Cyprus,196,2000,43.17,,3.39,48.66,10.58,,https://fra-data.fao.org/CYP/fra2020/home/ Cyprus,196,2010,41.4,,3.39,48.82,13.49,,https://fra-data.fao.org/CYP/fra2020/home/ Cyprus,196,2020,41.12,,3.39,55.79,13.96,,https://fra-data.fao.org/CYP/fra2020/home/